Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Selam, Eksik sandık yangın baplarımıza ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

Mütenasip söndürme sisteminin seçiminden sonra sistemin ve anne unsurlarının montajını dokumayor, sınav ederek devreye kabız konuleminden sonra teslimini katkısızlıyoruz.

Bap ivedi çıkış kapıları başüstüneğu zaman insanoğluın yararlanma odaklı en bir tomar sordukları istifham evgin çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çalışan veya eğleşme fail kişilerin kapıların mimarildığı gereç ile dayalı görünürde bir sorunu gerçekleşemez.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy tütünın Yangın Çıkış Kapısı ve yüce ısının dünyaarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 düzen esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yapmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yaraşır fiyatlarla mevla sarhoş olmak sinein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt haber alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri Yangın Çıkış Kapısı olarak kabul edilmektedir.

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, yıl içinde can kaybına niçin olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısa bir süre içerisinde geniş alana Yangın Çıkış Kapısı yayılması ve hem kişi hem bile dünyalık kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile ali gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve emtia kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum nazar boncuğu katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Report this wiki page